DEFI BOOM KAN „AANMAAKHOUT“ ZIJN VOOR „BITCOIN PUMP“ DIE ATOOMBOMMEN: ANALIST

  • Zoals Bitcoin de afgelopen maand tussen de $11.000 en $12.000 heeft geconsolideerd, zijn de altcoins gestegen.
  • Veel top altcoins hebben tientallen procenten gewonnen, wat resulteert in een daling van de DeFi-dominantie.
  • De winsten zijn gecentraliseerd in DeFi-centrische altcoins, die BTC ruimschoots hebben overtroffen.
  • Decentraliseerde financiën, zoals DeFi ook bekend is, is de nieuwste trend in de industrie geworden, omdat het kapitaal in deze ruimte en-masse is overspoeld.
  • Er zijn sommige die zeggen dat DeFi is het wegnemen van Bitcoin’s vermogen om te rally.
  • Maar volgens een handelaar is er een goede kans dat de groei van de decentrale financiën een enorme „Bitcoin-pomp“ zal voeden.

BITCOIN PUMP COULD BE FUELED BY DEFI

Niet in navolging van Bitcoin hebben de gedecentraliseerde financieringsmunten de afgelopen weken extreem sterke rally’s gezien, die miljarden dollars aan cryptomarktwaarde hebben opgeleverd. Het meest duidelijke voorbeeld hiervan is Yearn.finance, dat vanaf de lancering in juli letterlijk is gestegen van $3 naar $35.000 vanaf het schrijven van dit artikel.

Sommige analisten denken dat dit misschien wel een Bitcoin-rally kan voeden, hoe verwarrend dit ook klinkt.

Een handelaar merkte op dat BTC de „koning“ blijft in de huidige macro-economische opzet. Hij voegde eraan toe dat de enorme hoeveelheid kapitaal die in DeFi is opgesloten, een stormloop op de deuren in deze crypto-marktsector voor Bitcoin kan veroorzaken, wat een sterke pomp zal induceren:

„Ik denk nog steeds dat #Bitcoin hier de koning is. Ik zie al dit Defi spul als aanmaakhout voor de BTC-pomp die de helft van deze projecten atoombomt. Al deze Ponzi-blootstelling betekent waarschijnlijk dat iedereen onderbelicht is bij BTC. De FOMO zal ongelooflijk zijn.“

Om de potentiële rally in de juiste context te plaatsen, was er een

Goedgekeurd met het sentiment van de handelaar.

De afgelopen dagen, nu de DeFi-markt een schuimend niveau heeft bereikt, is er veel haat ontstaan op Bitcoin Future. Dit is vaak het moment waarop de trend op de crypto-markt omkeert in het voordeel van BTC en tegen altcoins, zoals te zien is in bepaalde punten in 2017 en in het midden van 2018.

Niet NECESSARY

Hoewel een vloed van kapitaal van DeFi terug naar Bitcoin onvermijdelijk de cryptocurrency zou stimuleren, is die stroom niet nodig voor BTC om hoger te gaan.

Zo werd vorige week onthuld dat Fidelity Investments haar eigen Bitcoin-only fonds voor institutionele klanten heeft gelanceerd. Bloomberg schreef hierover:

„Het passief beheerde, uitsluitend voor Bitcoin bestemde fonds zal beschikbaar worden gesteld aan gekwalificeerde kopers via familiekantoren, geregistreerde beleggingsadviseurs en andere instellingen, volgens een persoon die bekend is met de zaak. Fidelity Digital Assets zal het fonds in bewaring nemen, aldus de persoon. De minimale belegging is $100.000. “

Analisten hebben ook weer een sterke interesse van de detailhandel in Bitcoin gemeten, waardoor de prijs van digitale activa hoger is geworden.